Last van blessures of prestaties verbeteren?
Dan is een persoonlijke Bike Fitting wat voor jou!

Bekijk de pakketten

Wat is Bike Fitting?

'Bike Fitting is de kunst en wetenschap van het aanpassen van je fiets aan jouw unieke lichaamsbouw.'

Effectiviteit verbeteren en blessures voorkomen
Iedere fietser is anders en heeft zijn eigen optimale afstellingen. Door middel van een Bikefitting kunnen wij blessures voorkomen of verhelpen. Hierdoor zullen je fietscomfort en fietsprestaties verbeteren.

Bikefittinglab

Rijder en fiets éen worden 
Met alleen een fiets ben je er nog niet, prestaties en fietscomfort zijn middels een bikefitting vaak met een aantal aanpassingen aan uw fiets te verhogen. Iedere fietser heeft specifieke eigenschappen, hier kunnen wij  van Bikefitting Lab in Friesland met onze kennis en kunde goed op in spelen. Iedereen wil met comfort op de fiets zitten en met een goed en voldaan gevoel van de fiets afstappen.

Waarom Bike Fitting?

Wat kun je verwachten?

Onze aanpak: Dynamische Bike Fitting

Bij Bikefitting Lab geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze dynamische bike fitting sessies zijn interactief - we passen je fiets aan terwijl we samenwerken. 

We observeren je lichaamshouding en bewegingen op de fiets, maken aanpassingen en leggen uit hoe elk element van de fitting bijdraagt aan een betere rijervaring. 

Plan jouw Bike Fitting Sessie

Ben je klaar om de perfectie van je nieuwe fiets te ontgrendelen? Of je nu een recreatieve rijder bent of een doorgewinterde wielrenner, onze bike fitting services zijn ontworpen om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen. 

Boek nu je sessie bij Bikefitting Lab en ervaar het verschil van een fiets die echt voor jou is gemaakt.

Klanten over ons

Christiaan Hofstra
7-7-2024
google
Bij Bikefitting Lab mijn schoenplaatjes af laten stellen. Vakkundig en professioneel. Daarbij goed advies. Zeer behulpzaam en meedenken met de klant. Tijdens het fietsen kreeg ik last van de knie. Nu met nieuwe en goed afgestelde schoenplaatjes is de pijn weg.

Peter Wijbenga
10-6-2024
google
Uitstekende Bike-fit. Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Er werd de tijd genomen om alles optimaal af te stellen en er zijn geen verplichtingen tot verdere afname van zaken. Heel erg fijn geholpen en kwam zeer professioneel over.

eppiemeijer
16-5-2024
google
Erg blij met de fietsmeting. Leuk en professioneel geholpen!

Jouw bikefit specialist!

Home | Bo Creator

Heine Sietsma

Triatleet en liefhebber van de wielersport.
Het is fantastisch om mensen te helpen met hun doelen.

Boek nu je persoonlijke Bike Fitting Sessie!

 
Button