Gun jezelf de ultieme fietservaring: Boek nu je persoonlijke Bike Fitting Sessie!

Maak direct een afspraak

Wat is Bike Fitting?

'Bike Fitting is de kunst en wetenschap van het aanpassen van je fiets aan jouw unieke lichaamsbouw.'

Bike Fitting helpt bij het beantwoorden van essentiële vragen zoals de ideale zadelhoogte, het perfecte zadel, de juiste zadelhoek, en hoe de fietsinstellingen zoals drop, stack, reach, stuurhoogte en stuurpenlengte jouw rijervaring beïnvloeden.

Een optimale zitpositie op je nieuwe fiets is cruciaal!

Ben je klaar om de wegen en paden te veroveren met comfort en efficiëntie? Bij Bikefittinglab zorgen we ervoor dat jouw fiets niet zomaar een fiets is, maar een verlengstuk van jou. 

Een optimale zitpositie op je nieuwe fiets is cruciaal, niet alleen voor je comfort maar ook voor je prestaties en het voorkomen van blessures.

Bikefittinglab

Waarom Bike Fitting?

Wat kun je verwachten?

Onze aanpak: Dynamische Bike Fitting

Bij Bikefitting Lab geloven we in een persoonlijke aanpak. Onze dynamische bike fitting sessies zijn interactief - we passen je fiets aan terwijl we samenwerken. 

We observeren je lichaamshouding en bewegingen op de fiets, maken aanpassingen en leggen uit hoe elk element van de fitting bijdraagt aan een betere rijervaring. 

Plan jouw Bike Fitting Sessie

Ben je klaar om de perfectie van je nieuwe fiets te ontgrendelen? Of je nu een recreatieve rijder bent of een doorgewinterde wielrenner, onze bike fitting services zijn ontworpen om jouw fietservaring naar een hoger niveau te tillen. 

Boek nu je sessie bij Bikefitting Lab en ervaar het verschil van een fiets die echt voor jou is gemaakt.

Klanten over ons

Christiaan Hofstra
7-7-2024
google
Bij Bikefitting Lab mijn schoenplaatjes af laten stellen. Vakkundig en professioneel. Daarbij goed advies. Zeer behulpzaam en meedenken met de klant. Tijdens het fietsen kreeg ik last van de knie. Nu met nieuwe en goed afgestelde schoenplaatjes is de pijn weg.

Peter Wijbenga
10-6-2024
google
Uitstekende Bike-fit. Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Er werd de tijd genomen om alles optimaal af te stellen en er zijn geen verplichtingen tot verdere afname van zaken. Heel erg fijn geholpen en kwam zeer professioneel over.

eppiemeijer
16-5-2024
google
Erg blij met de fietsmeting. Leuk en professioneel geholpen!

Jouw bikefit specialist!

Home | Bo Creator

Heine Sietsma

Triatleet en liefhebber van de wielersport.
Het is fantastisch om mensen te helpen met hun doelen.

Boek nu je persoonlijke Bike Fitting Sessie!

 
Button